Home – Dutch

Ons team

Vertex is een van de meest geavanceerde hair kliniek centrums van deze regio die zich richt op perfectie. We combineren haar transplantatie operatie, haar verlies medicijn en hoofdhuid ziekte onder een dak. Daar komt ook nog bij dat we actief betrokken zijn bij internationale haar en trichology conferenties en seminars, als deel van onze Voortdurende Medische Ontwikkeling en onderzoeksinteresse.

Ons team wordt bestuurd door de bedenker en Medisch Directeur – Dr. Taleb Barghouthi. Dr. Taleb Barghouthi is een afgestudeerde van de Royal College of Surgeons in Ierland. Na zijn opleiding heeft hij de Basis Chirurgische Training gehad in Dublin en heeft hij zijn Intern Lidmaatschap gekregen in het Royal College van Chirurgen. Daarna volgde hij hogere chirurgische training in Otolaryngology en hoof en nek chirurgie op dezelfde school. Dr. Barghouthi ontwikkelde een interesse in het geavanceerde veld van Haar restoratie in Ierland. Daarna volgde hij een periode als stagiair voor de hair restauratie chirurgie in de VS. Maar 5 programma’s worden er gehouden die dit toestaan.

Lidmaatschap

 • Intercollegiate Lidmaatschap van de Royal College of Surgeons
 • International Society of Hair Restoration Surgery
 • American Society of Hair Restoration Surgery
 • American Academy of Cosmetic Surgery
 • The Trichological Society

Daar komt ook nog bij dat Dr. Barghouthi niet de enige is in ons team, we hebben ook veel gekwalificeerde zusters en techneuten om hem bij te staan bij verschillende taken.

Internationale reizigers

Amman Jordanië is een makkelijke plek om te bereiken. Je kunt er direct heen door middel van een goedkope vlucht van de meeste steden in de regio, en de vliegtijden zijn vaak minder dan 4 uur. Ryanair biedt verschillende vluchten voor een lage prijs die direct vetrekken van Europese vliegvelden naar Amman.

Als je reist van een land wat ietwat ver weg ligt is het handig om ons te bereiken voor een afspraak, laat ons de boekingstijd weten zodat we kunnen zorgen voor een auto die je op zal halen.

Vertex ligt gemiddeld 30 minuten rijden van Queen Alia International Airport (Amman) of Amman Civil Airport (Privé vluchten) afhankelijk van de tijd op de dag en het verkeer. Sommige vluchten van Europa gaan direct naar Aqaba airport, dit is 3 uur rijden van de hoofdstad.

We kunnen je helpen om reis onderdelen te beheren als dit nodig is. Dit kan gedaan worden door een trouwe reis agent. We kunnen ook aanbevelingen maken voor een accommodatie als dit nodig is. We kunnen afspraken maken met diverse hotels in de stad.

 

STRIP FUT

Is FUT iets voor jou?

Strip FUT is ideaal voor de patiënten die last hebben van erg veel haarverlies die een grote mate van implantaten nodig heeft. We raden dan ook persoonlijke consulatie aan om er voor te zorgen dat je wel de goede behandeling krijgt.

Stappen bij de Strip FUT:

Strip FUT procedures volgen meestal de volgende stappen:

 • Afhankelijk van het gebied wat we moeten behandelen en het aantal transplantaties die moeten worden gebruikt, kan de procedure 4 tot 10 uur duren.
  • U krijgt een mild kalmerend en lokale anesthesie in zowel de donor als de ontvanger gebieden.
  • Er treedt mogelijk enkele milde ongemak op wanneer de één of twee plaatselijke verdovend injecties worden gegeven. Verdere injecties moeten niet gevoeld worden, dit doen we door onze unieke manier van het inspuiten van de verdoving, met behulp van ultra fijne naalden en injectoren. De rest van de procedure zal niet zorgen voor ongemak.
  • Zodra de verdoving zijn volledige uitwerking heeft gehad, begint de procedure met een smalle strook van hoofdhuid met gezonde haarzakjes die wordt verwijderd met behulp van hoge vergroting.
  • Met behulp van de stereoscopische microscopen, is de strip vervolgens onderverdeeld in individuele folliculaire unit transplantaties (elk ongeveer 1mm in de breedte) – het gebruik van microscopen betekent dat ongeveer 30% meer haren wordt gebruikt in verhouding tot oudere technieken.
 • Terwijl dit gebeurt, zijn kleine incisie sites aangebracht in het ontvangende gebied van de hoofdhuid met behulp van kleine messen en, als u klaar bent zullen de folliculaire unit transplantaten afzonderlijk worden ingevoegd. Nogmaals, u ervaart geen ongemak tijdens deze stap.
  • De protheses wordt gemengd in op de uitdunnen of kalende gebieden waar een zodanige overeenkomst is met alle natuurlijke kenmerken van uw oorspronkelijke haar.
  • De site waar de donor strip werd gesneden wordt dichtgemaakt met twee lagen van hechtingen of steken. Het litteken geneest normaal tot een dunne, vaag en moeilijk te zien litteken onder uw permanente haren.
  • Wij gebruiken meestal een speciaal type huid sluiting die zorgt als afsluiting van de trichophytic. Dit houdt in dat we één rand trimmen van de incisie voorafgaand aan te dichtmaken, zodat wanneer de tegengestelde rand van het deelstuk de bijgesneden rand uitmaakt, haren van de bijgesneden rand via de resulterende litteken, effectief zullen worden verborgen
 • De hele procedure is zeer schoon en, wanneer voltooid zullen er geen pleisters nodig zijn
 • Binnen een half uur van voltooiing, kunt u weer naar huis. Wij raden u niet aan om te gaan rijden. Gelukkig kunnen we Vervoer regelen voor e.
 • Meerdere keren per dag. Lunch en versnaperingen worden verzorgt, alsmede de mogelijkheid tot entertainment om de tijd te doden.

 

FOLLICULAR Eenheid Extractie

Is FUE iets voor jou?

FUE is een techniek waarbij individuele transplantaties geduwd of geboord worden in het gescheerde stuk op de hoofdhuid vaan de donor. Ook al zorgt dit voor littekens, deze worden normaal gesproken een klein rood puntje. Dit zorgt er voor dat je het niet makkelijk kan zien, ook niet met een kort kapsel. Het is ideaal als de patiënt op zoek is naar een kort kapsel, ook wel bekend als de Nr 1 of 2 kapsel. Echter raden we wel aan om dit te bespreken met ons tijdens het gesprek voor een volkomen behandeling.

Stappen bij de FUE:

FUE procedures volgen meestal de volgende stappen voor een procedure:

 • Op dit moment kunnen we veilig 2.000 folliculaire unit overplaatsen uit transplantaties in een enkele sessie. Dit duurt meestal een hele dag. Het is mogelijk om twee sessies op twee opeenvolgende dagen te kiezen voor meer insteken.
 • Als de behandeling een aantal dagen duurt, zal de gehele huid weer goed hersteld worden.
 • U krijgt een mild kalmerend en lokale anesthesie in zowel de donor als de ontvanger gebieden. Bij het geven van de één of twee plaatselijke verdovend injecties kan er lichte ongemak ontstaan. Verdere injecties moeten niet gevoeld worden, dit komt door onze unieke manier van het inspuiten van de verdoving, met behulp van ultra fijne naalden en injectoren. De rest van de procedure zal niet zorgen voor ongemak
 • Zodra de verdoving van kracht is geworden, begint de procedure met het mechanisch uitpakken van één folliculaire eenheid met behulp van 0,8 mm – 1,0 mm stoten en allerlei andere apparatuur.
 • Het eindresultaat van deze stap is meerdere kleine puntjes op de achterkant en zijkanten, in plaats van het lineaire litteken van de strip FUT.
  • De hele procedure is zeer schoon en, als alles klaar is, zal u geen pleister of verband nodig hebben
 • Vanwege de aard van de techniek, is er mogelijk een hoger percentage van haar transect van kracht. Het transect tempo bij onze praktijd is tot 8% van alle pogingen.
  • FUE transplantaties – het kan zijn dat de hoofdhuid niet meer zo goed beschermt. De procedure brengt zich extra zorg met zich mee in de eerste post-operatieve periode tot de laatste behandeling
 • Binnen een half uur van voltooiing, kunt u weer naar huid. Wij raden u aan om niet te rijden. Gelukkig kunnen voor je Vervoer regelen als dit nodig is
 • Meerdere behandelingen duren een dag. Lunch, snacks en drankjes zijn voorzien, ook is er entertainment voor het tijdverdrijf.